Cautare

15081 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (8.20 secunde)
Ucraina a eliberat patru sate din apropierea orasului Herson. Rusia sufera pierderi semnificative in sudul Ucrainei. Rusii din Herson neaga contraofensiva Ucrainei.a
"Aproape 100.000 de locuri de munca pentru romani", pe care o puteti citi in continuare. Astazi vreau sa va aduc in atentie cateva date statistice care sustin activitatea guvernamentala si parlamentara din ultimul an de zile.
Oamenii de afaceri romani au inteles ca trebuie sa se adapteze la mediul de afaceri european, care presupune idei competitive si servicii de calitate.
Circa 700.000 de romani au plecat in strainatate in sezonul estival din acest an, cu peste 25% mai multi decat in 2007, in timp ce litoralul romanesc a fost vizitat de cel mult 100.000 de straini, a declarat joi presedintele ANAT, Dragos Anastasiu, care a adaugat ca cei mai multi dintre conationalii nostri - 250.000 - au preferat Grecia, in special insulele Rhodos si Corfu.
Grupul parlamentar PSD+PC din Senat a transmis un Comunicat de presa intitulat "Puterea portocalie - surda la strigatele disperarii poporului roman", pe care il puteti citi in continuare.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Marius Diaconescu) - Continuare - La interventia Romaniei, sultanul a recunoscut vlahii ca minoritate in imperiu A doua jumatate a secolului al XIX-lea a fost marcata de numeroase conflicte regionale, in conditiile rascoalelor sau a razboaielor antiotomane.
Ce spun specialistii romani despre anuntul facut de Agentia Spatiala Europeana Cea mai mare cladire administrativa de pe continentul Europa, Palatul Parlamentului din Bucuresti, se scufunda cu 6 milimetri pe an. Informatia apare intr-o imagine din satelit, publicata de Agentia Spatiala Europeana.
Conditiile climatice nefavorabile au compromis productiile de fasole si de rosii. ...  Conservele autohtone de legume vor trece, pâna la sfârsitul anului, printr-un nou val de scumpiri, cauzat de lipsa acuta a materiei prime.
Este o sansa extraordinara Romania a semnat un protocol cu China, care stabileste ca vom exporta in urmatorii 7-10 ani peste 500.000 de vaci in cea mai populata tara din lume.
Este un film emotionant despre destinul tragic al evreilor si in acelasi timp o radiografie a unei trasaturi suparatoare si nemuritoare a unor romani: ... Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Datorii de miliarde de lei si facturi neachitate catre firme apartinand unor liberali - asta a lasat in urma fostul primar PNL al orasului Harsova, Ionel Chirita, cel putin asa acuza actualul edil, democrat-liberalul (sau pesedistul?) Tudor Nadrag.
Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc? Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna. Presedinti ai Camerelor de Comert Judetene spun ca printre extravagantele "reformatorului Sistemului Cameral"
La Targul de constructii din acest an romanii pot beneficia de oferte care par, la prima vedere, generoase.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
google-analytics.com